En början på någonting nytt.

Hösten 2019 började jag studera Permakultur & Regenerativt Jordbruk på Yrkeshögskolan Novia. Vi är den första gruppen som går denna utbildning och jag rekommenderar verkligen alla odlingsintresserade att gå den! Under utbildningen har vi fått lära oss väldigt mycket om mycket, haft otroligt intressanta föreläsningar med väldigt duktiga odlare. Den här hemsidan är mitt slutarbete och början på någonting väldigt nytt.

För att göra en lång historia kort. Jag började kursen utan några större förväntningar, men var väldigt intresserad av Permakultur-delen. En vecka lades det ut en föreläsning om någonting som hette ”Market garden”. Min första tanke efter att ha sett den var ”jag kommer sova mig igenom denna kurs” (Förlåt Jonas). Men följande föreläsning när Jonas Ringqvist äntligen fick börja berätta om sin gård Bossgården och hur de jobbar så var jag helt såld. Tittade på samtliga YouTube- klipp och allt annat han rekommenderade. Det är precis vad jag vill göra!

Nu är vi på gång med att starta upp vår lilla market garden och här kommer ni att få följa med hela vägen från start.

Emelie / Den Lilla Gården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...